El regidor Toni Carrillos va presentar aquest dijous el festival | Gemma Andreu

TW
0

El dissabte, 27 de febrer, començarà el III Festival de Cinema Infantil de Maó, una iniciativa que organitza l’Ajuntament de la ciutat, es durà a terme al teatre de l’Orfeó Maonès, i va dirigida a infants a partir de 3 anys.

La tercera edició d’aquest esdeveniment es va presentar aquest dijous a l’Ajuntament de Maó, on el regidor d’Educació i Joventut, Igualtat i Normalització Lingüística, Toni Carrillos, va exposar que, per «l’èxit que han tingut les dues edicions anteriors, hem considerat positiu celebrar el tercer Festival de Cinema Infantil».

És així que s’han organitzat tres projeccions pensades per al públic infantil, que es faran durant els mesos de febrer, març i abril. La primera sessió serà el 27 de febrer, amb la pel·lícula «Anem a cercar un os», recomanada per a fillets a partir de 3 anys, i que s’inspira en el llibre del dramaturg Michael Rosen publicat el 1989. I la següent projecció serà el 20 de març, amb «El caragol i la balena», apta també a partir dels 3 anys, i que narra les aventures d’un caragol que viatja a la coa d’una balena.

La tercera pel·lícula que s’ha inclòs en el festival és «Un conte revolucionari», i en aquest cas, és per a fillets a partir de 8 anys. Es tracta d’una història que se situa en l’any 1989, al voltant de la caiguda del mur de Berlín.

Les tres sessions es faran a la sala de l’Orfeó Maonès, i sempre en el mateix horari, a les 17.30 hores.

Totes les pel·lícules s’emetran en versió catalana.