Entre les actuacions del programa destaquen les de la cantant Rita Barber i el cor de gospel Moments a Cor | R.C.

TW
0

Els dies 14, 15 i 16 d’agost, Es Migjorn Gran acollirà una nova edició de la «Gran Musicale», un festival de petites actuacions en directe que tornarà a omplir de música diferents espais i places de la localitat.

La quarta edició del certamen comptarà amb un cartell que inclourà estils musicals tan diferents com el pop, el blues, els fados, la rumba o la cançó d’arrel menorquina, i estarà format per un total de nou actuacions musicals.

La inauguració del festival tindrà lloc el 14 d’agost, a les 19.30 hores, a la plaça de l’Església, i a partir de les 20 hores començaran les actuacions en els diferents espais. Aquesta primera jornada comptarà amb els concerts del duet de música menorquina Cala Joia (davall es pont, 20 h), dels intèrprets de música clàssica Ian & Carol Jewel i Patricia Romero (Pati Saló Verd, 21 h) i del grup de rock menorquí Estruendu (Sa Plaça, 22 h).

El segon dia, 15 d’agost, serà el torn dels fados de l’actriu i cantant Rita Barber (davall es pont, 20 h), del pop optimista del grup Wanderlust (sa Plaça, 21 h) i de la rumba de Fusiona2 (plaça de l’Església, 22 h).

Tancaran el programa, el 16 d’agost, el rock clàssic de BlueFoxy (sa Plaça, 20 h), el folk de la barcelonina Maria Isas (davall es pont, 21 h) i el góspel de Moments a Cor (plaça de l’Església, 22 h).

«Gran Musicale». 14, 15 i 16 d’agost, a partir de les 20 hores, En els espais des Migjorn Gran.