El cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana. | CRISTIAN CASTRO

TW
4

Sopa de Cabra actuarà a Menorca el proper 18 d'agost, a la plaça del Clasutre del Carme de Maó, de la mà de Es Claustre, en el marc de la programació d'actuacions prevista per a l'actual temporada d'estiu d'aquesta entitat.
En aquest cas, la banda original al complet, dirigida pel conegut Gerard Quintana, oferirà, a partir de les 22 hores, al públic assistent un concert nostàlgic amb els seus temes més emblemàtics, com poden ser «L'Empordà» o «El boig de la ciutat».

Segons explica Xavier Gallart, el coordinador de Es Claustre, es tracta d'una de les darreres actuacions que el grup de rock català està portant a terme amb l'actual gira, «Sopa de Cabra tanca el cercle». Es podran obtenir les entrades al web esclaustre.com i a la mateixa terrassa de Es Claustre.

La programació d'estiu de 2017 que ha preparat Es Claustre, una plataforma dedicada a produir projectes artístics i esdeveniments culturals amb l'Illa com a temática comuna, contempla mig centenar d'actuacions, el 90% de les quals són músicals. Entre la resta figuren representacions de dansa, de circ amb Acirkaos, de cinema i fins i tot d'humor barrejada amb nombres de cabaret.

El programa més destacat

· 14 de juliol. Pau Vallvé. Es va iniciar en la música als tres anys i als 16 ja donava classes.

· 19 de juliol. Javier Álvarez y Bruno Sotos. Javier pertany a una generació de cantautors madrilenys dels anys 90.

· 23 d'agost. Albert Cirera & Marco Mezquida. El menorquí Marco Mezquida és pianista, improvisador i compositor.

· 24 d'agost. Joan Miquel Oliver. A més de formar part del grup Antònia Font, també és escriptor.

· 1 de setembre. Muchachito. Jairo Perera presenta el seu darrer disc «El jiro».