El conseller Miquel Company, el cantant Shanti Gordi i la regidora Regina Sintes a l'acte de presentació as Mercadal. | Gemma Andreu

TW
0

The Other Side, la banda de música que lidera Shanti Gordi, retrà homenatge al mític grup britànic Pink Floyd aquest dissabte dia 6 de maig as Mercadal, en el marc de la celebració de la novena edició del Festival Menorca Jove, organitzat per l'Institut de la Joventut de Menorca (Injove). Així ho va explicar ahir el conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, acompanyat de la regidora de Joventut d'aquest municipi, Regina Sintes, i del conegut cantant ciutadellenc.

A més del concert de la formació que dirigeix Gordi, «A Pink Floyd Live Experience», el qual tindrà lloc a partir de les 22.30 h, el Festival s'iniciarà a la plaça Pare Camps des Mercadal a partir de les 18 h amb una mostra de les habilitats de joves artistes acompanyats per Hip-hop Es Mercadal, Hip-hop Ferreries, Grup de Dansa Janine Dahl, Soul Sisters, Combo Es Mercadal, Dalila i The Pand. Tres hores més tard agafaran el relleu Som-hi i Franz Pons, els dos grups que han estat seleccionats al concurs de maquetes musicals.

A més de música, la jornada de dissabte comptarà amb cinema amb la projecció dels guanyadors del IX Concurs "Concursmetratge" d'AlternaNits. També s'atorgarà el premi menció especial del públic al curtmetratge que hagi rebut més vots a través del web d'Injove www.injovemenorca.com.

Shanti Gordi és el padrí del desè aniversari del naixement d'Injove. Al llarg dels nou anys de celebració del Festival Menorca Jove s'ha pogut donar veu a més de 60 joves artistes. Aquest esdeveniment forma part del programa «Alternanits», que impulsa el Consell insular des de 2010 amb els ajuntaments.