'El camp de la terra', nuevo tema de El Senyor dels Llamps

TW
5

El grup El Senyor dels Llamps, del baixista menorquí Enric Marquès, Albert i Oriol Iglesias, Albert Vinyés, i David Gutiérrez, acaba de presentar a Barcelona el seu segon videoclip. Es tracte del muntatge per al tema «El camp de terra», per al qual han comptat amb les col·laboracions dels periodistes Josep Pedrerol i Xavi Torres, l'actor Roger Pera, o l'ex jugador del FC Barcelona, Josep Villarroya.

La participació de Pera no era nova per als integrants del Senyor dels Llamps, ja que ja havia aparegut al seu primer videoclip. Sí que ho era, en canvi, la dels dos periodistes, que surten a les imatges fent allò pel que se'ls coneix, presentar, des del plató de «Jugones», i entrevistar des de la zona mixta.

I és que, com expliquen des del grup, «El camp de terra és una història còmica sobre un futbolista amb poca o cap traça per a l'esport», que serveix de «punt de partida per aquest clip» en el que sorgeixen «els somnis i aires de grandesa que el porten a somiar grans fites, grans clubs i, és clar, grans periodistes».

Aquest videoclip, que arriba un any després del primer disc de la formació, «Érem heavies i no cumbes» (Discmedi, 2016), ha estat dirigit per Ivó Oliveres, i esdevé un «divertit» tret de sortida de la gira d'enguany. De moment, el grup ja té tancades diferents actuacions a localitats com Sabadell, Andorra, Terrassa, Palma, Vic o Balsareny, entre altres.