Salord, Carrano, Pons, i Sebastià i Andrés Moll, a Ca n’Oliver | Javier Coll

TW
0

Aquest mes d'agost, diverses galeries d'art de Maó i edificis públics com Ca n'Oliver o Can Victori formaran part del projecte «Obrint portes». És una ruta artística, un recorregut per diversos espais del centre antic de la ciutat, en què s'exposaran obres de diferents artistes.

Aquesta és una iniciativa de l'artista italiana Gianna Carrano, i en formen part les galeries Argos, Artara i Kroma, l'Hotel Boutique Jardí de ses Bruixes i els edificis de Ca n'Oliver i Can Victori.

«Obrint portes» el van presentar ahir el regidor de Cultura, Héctor Pons; l'impulsora de la idea Gianna Carrano; la coordinadora científica de l'Institut Menorquí d'Estudis (que té la seu a Can Victori), Fina Salord; i els responsables de les galeries, Andrés Moll i Sebastià Moll.

Aquesta ruta començarà demà i s'estendrà fins dia 27 d'aquest mes d'agost. A Argos es podran veure obres del pintor Ivan Triay; a Artara hi haurà l'exposició «Dotze dones i una casa enmig de la foscor», de Pol Marban i peces de Núria Roman, Josep Moncada, Josep Moscardó, Març Rabal, Jorge Alday i Gloria Esbert. Mentre, a Kroma hi haurà una mostra individual de Jeroni Marquès i una de col·lectiva amb creacions de diversos pintors.

Així mateix, a l'Hotel Boutique Jardí de ses Bruixes hi haurà fotografies de Gianna Carrano, a Ca n'Oliver es veurà una col·lectiva de pintura, escultura i fotografia, i a Can Victori hi haurà una exposició a càrrec de l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca, amb una projecció audiovisual i instantànies del seu fons documental.