«Tre Cavalli», de Nag Arnoldi.

TW
9

L'Ajuntament de Maó instal·larà demà, de forma provisional a la Plaça Constitució, l'escultura «Tre Cavalli», amb l'objectiu de què els ciutadans la puguin contemplar i aportar el seu punt de vista sobre la millor ubicació per aquesta figura donada per l'artista suís Nag Arnoldi.

Temps enrere es va plantejar que l'escultura es col·locaria a la rotonda que hi ha a l'encreuament entre la carretera de Sant Climent i el Camí de na Ferranda. Tot i això, des del Consistori s'ha cregut oportú sotmetre la decisió a l'opinió de la ciutadania, per tal que es puguin proposar altres alternatives, com ara en entorns urbans. Algunes de les opcions que també es poden plantejar hi ha l'Esplanada, als voltants de l'institut Joan Ramis i Ramis o la Plaça del Carme, entre d'altres.

El «Tre Cavalli» està feta en bronze i està inspirada en la figura del cavall. La intenció és que es pugui veure durant unes setmanes a la plaça de l'Ajuntament,temps durant el qual els veïns podran manifestar-se.

Exposició

De manera paral·lela a la col·locació de l'escultura a la plaça, s'organitzarà una exposició amb obra de petit format de Nag Arnoldi, amb figures de col·leccions particulars cedides per a l'ocasió.

Nag Arnoldi (Locarno, 1928) és un prestigiós autor de projecció internacional, reconegut per la seva obra. L'artista té la seva residència a Menorca, on passa llargues temporades.