Míriam Fèlix es llicencià a l’Escola Superior de Música de Catalunya, és violoncel·lista, especialitzada en violoncel modern i improvisació.

TW
4

«Estic viva» és la cançó estrella del disc de La Marató de TV3 de 2014 i té empremta menorquina. Míriam Fèlix Riera (Maó, 1987) és l'autora de la composició, una adaptació del «I'm alive», que el 2002 popularitzà la cantant canadenca Celine Dion. A la intèrpret menorquina se li plantejà el repte de fer els arranjaments d'aquesta peça perquè fos interpretada per l'Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, amb la veu de la cantant canària Rosana. Per a Míriam Fèlix ha estat una gran oportunitat fer els arranjamenta de la cançó pensant que seria interpretada pel conjunt instrumental i el cor de major prestigi de Catalunya.

El resultat d'«Estic viva» ha superat totes les previsions i s'ha convertit en el «hit» del disc, del qual s'han editat 215.000 còpies per distribuir arreu de Catalunya.

No era la primera vegada que els productors del disc de La Marató de TV3 tocaven la porta de la menorquina. Míriam Fèlix va acompanyar amb el seu violoncel a Pablo Alborán en la cançó «Ningú més que tu», inclosa en el treball discogràfic de 2013 de la campanya solidària.

Activa en el món musical

Míriam Fèlix és violoncel·lista llicenciada per l'ESMUC, especialitzada en viloncel modern i improvisació. Resideix a Barcelona i és professora al Taller de Músics. És sòcia fundadora d'ADDAVIA, empresa de comunicació i producció audiovisual, i exerceix com a Project manager, directora musical, editora de vídeo i compositora.

Treballa des de 2004 com a figurant de Gestmusic per a televisió a TV1, Telecinco i TV3, en programes com «Mira quién baila», «Gala especial d'Eurovisión», «Operación Triunfo» i «La Voz», entre d'altres. Col·labora amb diferents empreses creatives d'esdeveniments com Sintonizart, Solfesa o Camerino, tocant el violoncel. A la vegada, manté una relació professional i musical amb Menorca com a membre activa de l'OCIM.