Miquel Pau Fullana compta amb actors i actrius amateurs per representar un musical que ha escrit i composat amb l’ànim d’explicar com som els menorquins | Josep Bagur Gomila

TW
0

L'equip que dirigeix Miquel Pau Fullana (Ciutadella, 1967) ja ho té tot a punt per a l'estrena del musical «Notes de Menorca». El debut tindrà lloc divendres, dia 16, a les 21.30 hores a la Sala Multifuncional de Ciutadella.

Aquest cap de setmana l'equip ha intensificat els assajos per brindar al públic un espectacle ben menorquí. Es tracta del segon musical que dirigeix Miquel Pau Fullana, un muntatge de música i interpretació per al qual el director compta amb la col·laboració de Bep Marquès.

Els assajos fa setmanes que van començar per un equip integrat per 12 actors i actrius amateurs, molts dels quals provenen de la companyia D9 Don Bosco Teatre. Tant el grup teatral com la Unió d'Antics Alumnes Salesians col·laboren per fer possible la posada en escena d'una obra composada i concebuda des de Ciutadella.


Obra ben menorquina

A més de director, Miquel Pau Fullana ha escrit l'obra, que comptarà amb quatre personatges protagonistes interpretats per Bep Marquès, Pili Carreras, Joan Marquès i Seto Bosch. Al grup s'afegirà David Caules. «Es tracta d'un equip que combina veterania i joventut», afirma el director.

«Notes de Menorca» conta la història d'una parella que fa anys que viu separada: ella resident a l'Illa i ell a Nova York, amb un fill en comú que mai no ha visitat Menorca. L'obra està ambientada en l'actualitat i explica com el pare i el fill viatgen a l'Illa, i el progenitor ajuda a descobrir-li com és Menorca. Durant l'espectacle s'interpreten cançons populars menorquines, el que converteix l'obra en un mitjà per redescobrir l'Illa.

Segons Fullana, el missatge és «aprendre a valorar el que tenim, que els sentiments de les persones són el més important i el valor de l'amistat». A més del dia de l'estrena, el 16 de maig a la Sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella, l'obra es representarà també en una segona funció programada pel diumenge 18 de maig, a les 20 hores.


Venda d'entrades

Les entrades ja estan a la venda i es poden aconseguir de forma anticipada a Calçats Àngela (a la plaça Concòrdia de Ciutadella), a un preu de 10 euros. El preu serà de 12 euros a la taquilla de la Sala Multifuncional, una hora abans de cada funció. L'equip d'actors està entusiasmat en poder brindar al públic un musical cent per cent menorquí.