Laura Cubas, Loles Pérez y Toni Riudavets traslladen sobre l’escenari l’obra de Rémi de Vos | Lluís Reynés

TW
0

L'Orfeó Maonès presenta aquest cap de setmana una proposta teatral ben interessant. Es tracta de «Fins que la mort ens separi», del dramaturg francès Rémi de Vos, en un muntatge dirigit per Manel Navarro i que compta amb tres intèrprets experimentats com són Loles Pérez, Toni Riudavets i Laura Cubas.
El Teatre de l'Orfeó Maonès acull la posada en escena d'aquesta obra escrita el 2002 per aquest escriptor teatral que, segons apuntà el president de l'entitat cultural, Joan Mercadal, «té molt èxit al seu país» i «no ve de la literatura sinó del teatre, que coneix bé des de totes les seves vessants».
MuNTATGE
Manel Navarro condueix aquest projecte, «una comèdia que transita per diversos tipus de teatre còmic, arribant al teatre de l'absurd», tot passant també per la comèdia dramàtica i la comèdia negra. És una història que s'explica en temps real, durant una hora, en què Simó (Toni Riudavets) es retroba amb la seva mare Magdalena (Loles Pérez) per la mort de la seva àvia. Un encontre que es produeix després d'uns quants anys, i que coincideix també amb l'aparició del seu amor de joventut i mai oblidat, Aina (Laura Cubas). Enmig d'una escena de retrets, amb una mare dominant que mira de controlar-ho tot, també el seu fill, i una parella d'ex enamorats, es succeeixen les peripècies còmiques.
En aquesta producció de l'Orfeó Maonès hi participen Damià Borràs, que ha adaptat el text, i Joana Morro com ajudant de direcció. I en l'apartat tècnic, la il·luminació és de Pere Fiol, l'escenografia de Santi Capó, el vestuari de Montse Teixidor,  l'atrezzo i la fotografia de Lluís Reynés , i son regidores Ana Orfila i Toñi Rivera. Les funcions seran demà i dissabte, a les 21 hores, i diumenge, a les 19 hores. I el proper diumenge, dia 18, arribarà a la Sala Multifuncional des Mercadal, a les 19 hores. L'entrada val 12 euros per al públic general i 10 euros pels socis de l'Orfeó.