TW
0

A Calós cada any s'anima a participar de la campanya missionera del Domund de diverses maneres: amb el Bon dia (reflexió del matí), a partir de la tutoria, mitjançant alguna cartellera al·lusiva i moltes vegades, com és el cas d'enguany amb el testimoni de missioners que ens expliquen les seves experiències solidàries i com s'ho fan per a donar a conèixer el missatge de Jesús allà on van.

Aquest any un petit grup d'al·lotes i al·lots de 1r d'ESO han tingut una bona iniciativa, moguts per una fina sensibilitat cap als més necessitats. Van decidir que no bastava el fet de demanar algun euro als pares i mares per posar dins un sobre, elles i ells volien implicar-se i fer alguna cosa que els suposés moure's un poquet per la causa. Van demanar permís a l'Ajuntament i el dissabte van muntar una petita paradeta a la plaça d'Artrutx per vendre joguines i contes de segona mà.

La seva aportació no només va ser més gran en quantitat del que hagués pogut ser sinó que va ser gran en qualitat humana i, per què no dir-ho, també cristiana.

L'escola promou uns valors i la formació d'unes actituds que sempre intenten fer-se presents en la vida escolar i es pretén que es tradueixi a les famílies i a la societat com una ona expansiva. Aquesta vegada els alumnes han personalitzat la vivència de la solidaritat i l'han projectada al carrer. Creim que se'ls ha de felicitar i animar a seguir en aquesta línia.