TW
0

L'originalitat, i més l'artística, no té preu. Existeixen, al món, hotels temàtics, s'etiqueten així, que no són de rebuig. Llegeixin.

Nova York, Hotel Arte Pop. Estratègicament situat en el cor de la ciutat l'establiment està totalment dedicat al pop art amb obres d'Andy Warhol, Billy Name i de l'artista japonès Michael Lin, entre altres.

Aústria, Linz. Dasparkhotel. Les habitacions s'inclouen en canonades antigues, tal i com ho entenen. Un llit i un llum, a més de bon gust, converteixen un material de construcció en l'habitació ideal. A més no tenen preu fixe, segueixen la filosofia de "paga el que vulguis, o puguis".

Berlin. City Lodge. Una autèntica obra d'art habitable creada per Lars Stroschen. Cada racó és únic, un pot dormir en un llit que levita entre altres coses, i pel mòdic preu de 80 euros.

Paris. Petit Moulin. Una antiga panaderia, situada en un edifici del segle XVII, conserva façana i ròtol de l'establiment com era el 1900. L'interior totalment renovat i una localització pròxima al barri del Marais, la Place des Vosges, galeries d'art, boutiques de moda i els teatres del tradicional Paris.

Las Vegas, Nevada. Hotel Paris Las Vegas. La capital francesa es trasllada a ple desert nord-americà. Té fins i tot rèplica de la Torre Eiffel així com còpies d'altres monuments parisencs, tot molt ianqui vertaderament...

Itàlia, Toscana. Tenuta poggio Al Casone Wine Resort. Un hotel rural que convida els seus visitants, de setembre i octubre, a participar activament en la collita del rem i conèixer a fons la producció del vi.

Amb poca originalitat i imaginació es ven l'originalitat a bon preu, amb molta imaginació un pot arribar a aconseguir situar-se al centre del món...