TW
0

Adreçada als alumnes d'Educació Infantil, la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear ha impulsat durant aquest curs una proposta didàctica, una activitat de contacontes en col·laboració amb l'associació ARC de Menorca. Un projecte d'històries mediambientals que tracta d'incentivar la imaginació dels infants així com inculcar valors ecològics i de consum conscient. Els tres contes proposats, El peix Blai, L'arbre indecís i Un paper fi i elegant, adaptats per Ana Serra, tenen com a finalitat que els infants coneguin que tots els éssers vius formen part important del nostre entorn i de la nostra vida i que depenem uns dels altres per sobreviure.
Contacontes
Ha estat el passat mes d'abril quan han acabat les activitats de contacontes a les escoles. Gertrudis López, ha recorregut sense excepció tots els pobles de l'Illa, explicant els contes a infants de P3, P4 i P5, que l'han rebuda amb molta il·lusió. La mateixa que li ha posat ella, explica.
La valoració de l'experiència, tan gratificant com enriquidora, dóna peu a continuar-la el curs següent amb noves històries que ajudaran els infants a tenir un bagatge ple de coneixements populars de la nostra terra.