TW
0

Amb la voluntat d'anar completant la seva presència en espais de la comunitat educativa on fins ara no era present o ho era de forma testimonial, l'Institut de Recursos i Investigació per a la Formació, S. L., titular de l'Editorial Graó, ha adquirit recentment les capçaleres de les revistesViure en famíliai la seva homòloga en castellà,Crianza natural, fins ara editades per l'Associació Quetzal. Amb l'aposta de Graó per aquestes revistes de família, dirigides fonamentalment a mares i pares de criatures de 0 a 8 anys, l'editorial s'adreça per primer cop directament a aquest segment de la població amb una publicació periòdica. També per primera vegada, Graó simultaniejarà la presència a les escoles i llibreries, on ja hi era habitual, amb el canal quioscos, on Viure en família i Crianza natural ja hi tenen presència. A més, amb una estratègia comercial basada en la difusió conjunta de les revistes per a famílies i les revistes per a professionals de l'educació infantil, Graó espera incrementar la seva incidència en tots els àmbits del món educatiu.
Les revistesViure en famíliaiCrianza natural, en conjunt, tenen actualment un tiratge de més de 10.000 exemplars i més de 2.000 subscripcions arreu de l'estat espanyol. Es caracteritzen per tenir un punt de vista de la criança i l'educació innovadors, de caire obert i natural, caràcter que l'Editorial Graó mantindrà, ja que, tot i el canvi de titularitat, es manté la col·laboració amb Quetzal i, de fet, l'equip de redacció serà el mateix.
L'Editorial Graó edita, des de fa més de 30 anys, 12 revistes per a professionals de l'educació, i compta amb un fons editorial de més de 600 títols. L'aposta pel públic familiar ja es va iniciar fa tres anys amb la col·lecció Família i educació.