TW
0

Per als amics
de l'Àngel Midsuf

Els amics i companys de l'Associació de Malalts de Parkinson de Menorca (Aparkinsome) volem expressar públicament el reconeixement i la nostra tristesa per la mort de l'Àngel Midsuf.Valencià-menorquí, i català de cultura compartida.

Amant de Menorca i defensor radical del "ser" de la seva gent i de l'honradesa en el "fer" dels qui es dediquen a la política. Investigador i poeta, defensa i juga amb les paraules, escriu assenyat amb lletra petita, parla poc i escolta molt amb ulls de sorpresa.Professor entregat a la docència i alumne interessat per les moltes fonts del saber i de les experiències d'altri. Silenciós i tímid, murri. (Un matí, prenent cafè amb el seu entranyable amic M.A. Limón, els sorprenc amb una ocurrència: "com és que, en aquest ambient públic de corrupció a les Illes, no hi ha cap poeta?" . Somriuen i assenteixen).
De jove, és afectat per la malaltia del Parkinson. Se'n fa amic amb dignitat. Des del primer dia, participa en la Junta de l'Associació i dóna suport a totes les iniciatives que duen a l'autoestima i a un millor conviure amb la malaltia. Sempre el primer d'arribar i l'últim de sortir. A punt. Amic i company de la seva dona i sempre al costat nostre.

Trobarem a faltar la teva figura passejant per les Voltes i pel casc antic de Ciutadella, i l'olor del cigarret prim encès amb delicadesa, la teva fe en els metges i psicòlegs, en la gimnàsia, en les sessions de logopèdia, en participar en el programa d'investigació internacional sobre el Parkinson de l'Hospital Clínic, en els calendaris, en l'exposició de quadres donats pels artistes menorquins, en les participacions de loteria, en les berenetes " parkinsonianes" de l'estiu... Ara, entenem perquè un dia vas dir que "era la millor malaltia que t'havia tocat".

La gent, que l'ha conegut, però especialment la Fina Salord i nosaltres podrem dir que hem tingut un àngel en la nostra vida. Gràcies!

Eduard Eroles
Ciutadella

Un concert que ens va fer brollar els sentiments

Diumenge 23 de desembre vam assistir al concert de la Banda de Música de Ciutadella juntament amb l'Escolania de Ciutadella, el Cor Cadenza i l'estimable participació del baríton Joan Pons.

Des d'aquestes pàgines volem donar les gràcies a tots els que ho feis possible. La vocació que demostrau convida a fer el treball amb amor i gaudir-ne. Gràcies a tots pel vostre esforç i la vostra dedicació. L'enhorabora per conjugar d'una forma tan excel.lent totes les notes musicals, els instruments, les veus, els complements de decoració, els detalls que guarnien tot l'espectacle.La música és un llenguatge universal i veure de quina manera el feis extensiu als joves, als fillets... ens dóna esperança en aquests moments difícils que ara esteim vivint.

Escoltant atentament les peces que ens vau oferir i tenint present que arriba el Nadal ens vau fer "brollar" molts sentiments. Sentiments d'il.lusió, de pau, d'amor, de bellesa... Potser, com diu Miquel Martí i Pol, és un moment que ens dóna força per reprendre el camí de cada dia.
Bon Nadal.

Queta LLufriu
Joana Piris

Ciutadella