TW
0

Buenas tardes, Benito, por decir algo

Nos consta que los momentos que estás pasando no son los mejores.

Somos conscientes del trabajo que tú y tu junta habéis hecho para que el sueño de muchos menorquines se hubiese podido realizar.

No ha sido posible, y creemos que es en perjuicio para toda Menorca.

En estas breves líneas queremos agradeceros de todo corazón vuestra dedicación y esfuerzo para que una ilusión se hiciera realidad.

Gracias a la junta, a los jugadores, al cuerpo técnico y a todos los trabajadores del Menorca Bàsquet, que os habéis dejado la vida en este sueño.

Siguiendo el ejemplo que nos ha dado el Menorca Basquet de que se pueden conseguir sueños que parecen imposibles, desde la cantera seguiremos trabajando para que los más jóvenes aprendan que con esfuerzo y trabajo en equipo se pueden conseguir las metas que nos proponemos cuando creemos en ellas por difíciles que parezcan.

En nuestro nombre, y creo que somos portavoces de mucha gente, gracias y enhorabuena.
"Amunt Menorca Basquet y amunt Menorca"!

Un fuerte abrazo

C.B. La Salle Mahón-Menorca Basquet
Santi Obrador, Natalia Sola, Jordi Lopez, Toni Vinent, Alberto Malo, Miguel Fernández
Maó

-------------------------------------------

L'educació, en català

La nostra llengua es diu català. Hi ha moltes persones en el món, tenguin la nacionalitat que tenguin, que xerren el català tan bé com nosaltres, de fet el català és una de les llengües més exteses per tota la Terra. És parlat per més d'11 milions de persones, de manera que amb el català ens podem relacionar amb 11.000.000 de persones. Després que no diguin que amb el català no es pot anar a cap banda. Una llengua representa una forma de ser, unes tradicions, una cultura, una manera de viure i sobretot, una terra. En el nostre cas, no podríem pensar un "San Juan", un "San Lorenzo", un "San Cristóbal",etc. A Menorca se celebra Sant Joan, Sant Llorenç i Sant Cristòfol, perquè és així i sempre ho ha estat. Quan no ens deixen parlar el català no ens sentim còmodes, i no ens podem expressar de la manera que ens agradaria, per la qual cosa el català es pot dir que és, a part de la nostra llengua, una part de nosaltres que no ens poden llevar. De fet, el català també es pot anomenar: mallorquí, menorquí, valencià, eivissenc, formenterer. Els nens d'avui en dia s'han d'estimar la seva llengua, ja que, encara que de petits no la considerin com una llengua rellevant, amb el pas del temps s'adonaran que és una eina útil i important per la vida, així com una part de la seva persona. No diem que el català sigui millor llengua que una altra, sinó que volem que ens respectin i ens permetin xerrar la nostra llengua, perquè en el cas contrari no ens deixaran ser les persones que volem ser.

En nom de totes les persones preocupades per l'educació pública i en català.

Pere Mascaró Pons
Maó

-------------------------------------------

No a la desaparició de l'Equip d'Atenció Primerenca

n Les mestres de l'Escola Infantil Ses Canaletes volem manifestar el nostre descontent davant les últimes notícies referents a les diferents retallades que el Govern està implantant en l'Educació. Al llarg de molts anys s'ha lluitat perquè l'Educació 0-3 sigui reconeguda com una etapa educativa essencial, i semblava que tant els polítics com la societat començava a prendre consciència d'aquest fet, però a dia d'avui els nostres governants estan demostrant el seu poc interès per continuar amb aquesta tasca.

Les últimes notícies rebudes la setmana passada referents a la possible intenció del Govern en fer desaparèixer els EAP, són realment alarmants. Aquests equips donen un servei importantíssim a les escoles, a les famílies d'infants amb alguna dificultat, a l'atenció a la diversitat... És per tot això que demanem al govern que garanteixi la continuïtat d'aquest servei i que les retallades que hi pugui patir siguin les menors possibles.

L'educació 0-3 és una etapa educativa important en la vida dels nostres infants, ells també tenen dret a rebre una educació de qualitat, i nosaltres hem de lluitar per aconseguir-ho.

CLAUSTRE EI SES CANALETES
Sant Lluís