De fet, les autoritats han visitat els diferents estands cap a les 11 hores del matí. Entre elles, destaquen les visites del conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i el conseller del Mar i del Cicle de l'Aigua, Juan Manuel Lafuente. Al migdia entregaran els diplomes de reconeixement.
El dilluns 25 serà el torn per a les visites de l'alumnat de 1r i 2n d'ESO. Aquests podran conèixer de primera mà els projectes i experiments que tenen preparats els seus companys de cicles superiors, com ara 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat. Ho faran en horari de 9 a 10.45 hores i d'11.15 a 13 hores fins al pròxim dimecres 27, inclòs.
La iniciativa, ideada l'any 2017 pel científic menorquí Manuel Elices, va ser materialitzada un any després pel seu substitut com a membre del Patronat de la Fundació Rubió i coordinador de la fira, l'enginyer especialista en matèria hidràulica, José Antonio Fayas.
Una desena d'estands
Enguany hi participen un total de set centres educatius de l'Illa: La Salle, d'Alaior; l'IES Pasqual Calbó i Caldés, l'IES Joan Ramis i Ramis, l'IES Cap de Llevant, i el CIFP del Centre de la Mar, de Maó; l'IES Maria Àngels Cardona i l'IES Josep Maria Quadrado, de Ciutadella.
A aquests set s'hi afegeixen dues entitats insulars de l'àmbit científic i educatiu com són l'Observatori Socioambiental de Menorca (Obsam), projecte a càrrec de l'Institut Menorquí d'Estudis (IME), i el Servei de Formació Permanent del Professorat.
Sin comentarios
Para comentar es necesario estar registrado en Menorca - Es diari
De momento no hay comentarios.