Destaquen el bon tracte rebut a l’hotel Artiem Madrid, a la foto amb el seu director, Willy Díaz Aliaga | Artiem

TW
0

Un temps fantàstic ha acompanyat als integrants del viatge a Madrid i a les ciutats del voltant que ha organitzat Es Club Es Diari entre els seus subscriptors.

Amb la professionalitat amb la que sempre actua Viatges Magon com a col·laborador d'aquestes iniciatives, mig centenar de menorquins han pogut gaudir des del passat divendres fins ahir d'un recorregut que va tenir Madrid com a protagonista durant les dues primeres jornades.

Després de visitar els edificis i carrers més coneguts de la capital d'Espanya, l'expedició menorquina va apreciar la majestuositat del Palau Reial i la Cripta de l'Almudena. El Gabinet de Porcellana i la Sala de Miralls del Palau Reial d'Aranjuez van ocupar el matí del segon dia de viatge. «A Aranjuez vam veure la falua que Maó va regalar a la reina Isabel II», explica Meri Pascual, director de Es Club Es Diari.

«És admirable que després de tants d'anys d'alt l'escenari, el musical «El Rey León» segueixi omplint sales», explica José Barber, recordant el bon moment que van passar al teatre Lope de Vega, a la Gran Vía.

La imponent muralla d'Àvila i el Monestir de San Lorenzo de El Escorial, declarat aquest darrer Patrimoni de la Humanitat, van centrar la tercera jornada.

Les escales mecàniques que als darrers anys s'han instal·lat a Toledo van ajudar als expedicionaris a suportar bé les mítiques pujades de Toledo, la ciutat de les tres cultures. Ahir van gaudir de l'aqüeducte de Segòvia. Els integrants d'aquest viatge destaquen l'excel·lent tracte rebut a l'hotel Artiem Madrid.