Recorregut. La processó va fer passar la Verge pels carrers del centre antic de Ciutadella - Paco Sturla

TW
0

Ciutadella va tancar els actes de celebració de la festivitat de Maria Auxiliadora, i ho va fer amb la tradicional processó de la Verge pels carrers del centre antic.

Eren prop de les vuit del capvespre quan la imatge sortia per la porta principal del santuari de Maria Auxiliadora, acompanyada de més de mig centenar de fillets i filletes que enguany fan la Primera Comunió.

Centenars de ciutadellencs ompliren les voreres dels carrers que conformaven el traçat de la processó, per veure passar el seguici. Uns carrers dominats per finestres i portalades engalanades amb la imatge de Maria Auxiliadora, la patrona de Ciutadella.

Missa
La processó va començar just després qde la Missa Solemne a l'església de Maria Auxiliadora. La celebració va comptar amb una gran resposta dels fidels, que van deixar petit el temple per venerar la patrona.

La Missa va ser presidida pel bisbe de Menorca, Salvador Giménez, qui en les darreres paraules abans de la benedicció va voler "felicitar el poble de Ciutadella per la devoció a la seva patrona".