TW
0

El Poliesportiu municipal des Mercadal tornarà a acollir un Nadal més la Pista d'Aventures per a oferir activitats lúdiques i esportives als fillets i joves durant les vacances. Segons explica el regidor Lluís Arjona, l'Ajuntament assumeix l'organització de l'esdeveniment, amb la col·laboració de la brigada municipal i empreses i entitats que aporten gran part dels materials i jocs.

La Pista d'Aventures estarà oberta el dia 26, de 16.30 a 20.30 hores; i del dia 27 al dia 30, de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores. Tots els jocs i activitats van adreçats a fillets i filletes d'entre 2 i 12 anys, i sempre estan controlats per monitors.
Les famílies interessades podran optar per racons de psicomotricitat, contes i joguines, joc lliure, racó de dibuix, camp de futbol 3x3, camp de bàsquet, futbolins, billars, ping pong, taula d'aire, boti-boti, llit elàstic, castells inflables, circuit de karts, tallers i actuacions infantils i moltes sorpreses més.

Segons informa el regidor Lluís Arjona, el preu de l'entrada és de 4 euros per fillet i dia. A part, s'han repartit per tots els centres educatius de l'Illa vals amb descomptes d'1 euro.

A Fornells també
D'altra banda, l'Ajuntament també ha organitzat la Pista d'Aventures de Fornells al poliesportiu, on hi haurà jocs infantils, castell inflable, ping pong, futbolins, camp de futbol, racó de lectura, racó de lectura i dibuix i altres jocs. L'horari serà del dia 27 al 30, de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 horas. El preu de l'entrada és de 2 euros per fillet i dia. Arjona explica que malgrat el moment de dificultat econòmica, el Consistori ha volgut fer un esforç per a que els fillets tenguin oferta lúdica i d'entreteniment.