Maó. Tres dels actors van presentar ahir l’espectacle del Tricicle "Forever Young" al Teatre Principal - Javier

TW
0

De res serveixen totes les atencions especials de l'infermera, quan aquesta gira l'esquena el desgavell s'apodera dels cossos i de les ànimes dels vellets d'una residència d'artistes amb molt de ganxo. "Forever Young", una producció del Tricicle, serà aquesta nit al Teatre Principal, a les 21 hores, i demà repeteixen a les 22 hores.

Del repartiment integrat per Jacobo Dicenta, Dulcenea Juárez i Rubén Yuste eren ahir allà per explicar-ho, sense desvetllar les sorpreses. S'hi sumen avui Maria Adamuz, Armando Pita i Edith Salazar, per fer esclatar de riure a tot el públic. Riure i també "alguna llagrimeta cau", asseguren. "Forever Young", obra original d'Eric Gedeon, adaptada pel Tricicle, ha triomfat per tot allà on ha anat. Ha fet temporada a Barcelona, al Poliorama, ha estat al Teatre Gran Via de Madrid i repetirà. També repetirà a València, i és que hi ha ganxo i tothom que hi va assegura que és apte i recomanable per a tots els públics, se n'omple la boca per la increïble estona que ha passat.

Cada vellet, i velleta, és un món, hi ha el que va ser hippy, l'snob, l'amargada i tendra, de tot un poc, però quan arriba la nit tots es muden en el que no han deixat de ser per viure la vida intensament fins el final, "el més enllà està aquí" i no és qüestió de perdre gaire temps... La companyia, per si de cas, llança una pregunta, "I tú què faràs el 2050?", sense ànims d'enfonsar ningú, recorden que tots un dia serem vells.

Res de cançonetes infantils, que els fa cantar l'infermera, ni d'exercicis fàcils de psicomotricitat, "els vells rockers mai moren" i així ho demostren en una obra en la que se canta molt, tot i que no és un musical, i que es presenta com una "alenada d'aire fresc, un alè a l'esperança", un cant "a viure el dia a dia" amb intensitat i llibertat.