Artara. Pintures i escultures que inspiren la millor vida possible - Javier

TW
0

Hi ha artistes inspirats que inspiren. Marc Jesús és un d'ells, dels que regala generosament una filosofia de vida des de la seva obra artística que convida al benestar.

Ho torna a mostrar en una exposició a la galeria Artara que arrebossa i contagia l'Alegria' que porta el mateix títol. Pintura i escultura, com a novetat les obres de dues dimensions, de vegades amb elements que sobresurten, sobre planxa de ferro que retallen la figura i es presenten com a quadre.

Però encara hi ha una novetat més important, la presentació oficial, fins ara només es coneixia en el món virtual, de la segona dona blava que pren el carisma de la seva germana però que es presenta més seriosa i tranquil·la.

Jesús l'ha trobada en la recerca del frontal de la seva protagonista a la que feia temps que també anava estilitzant la figura a mesura que li deixava els cabells llargs, tendència que l'artista reconeix com influència dels models que pren com a referència que li marquen unes pautes sense que en sigui del tot conscient.

Sigui com sigui, ambdues transmeten la mateixa idea per la qual navega l'artista perquè és l'única barca que vol capitanejar, la de l'optimisme, la de la millor vida. Tot es concreta en gestos i situacions plaents amb firma pròpia, una firma que es va estenent des dels Estats Units fins a Hong Kong des d'on ha passat a Austràlia, per no deixar de banda la Península i altres països europeus i que l'any que ve recalarà a Taiwan convidat a participar a l'Art Revolution Taipei.