TW
0

El Rei ha concedit a la Federación Española de Donantes de Sangre una de les distincions més importants: l'Ordre al Mèrit Civil. Es tracta d'una proposta de distinció que sorgeix del Ministeri d'Afers Exteriors, avalada per més de cent entitats, institucions i organismes de tot l'Estat; i que el president de la federació espanyola, Martín Manceñido Fuertes, ha rebut amb "enorme satisfacció".

El reconeixement es fa extensiu a totes les associacions, germandats i federacions de donants de sang, així com a milions de persones altruistes per a salvar vides.
La distinció també ha estat rebuda amb gran alegria per la Germandat de Donants de Sang de Menorca. El seu president, Rafel Comellas Català, explica que "estam contents perquè representa un reconeixement a la feina de la nostra entitat i a la col·laboració altruista de tots els donants de Menorca". Precisament, avui es celebra el Dia Mundial de la donació de sang, baix el lema "Els donants sou uns herois". Rafel Comellas destaca aquest missatge "perquè tot aquell que salva vides és un heroi i açò és el que fan els donants".

És per açò, que en motiu de la celebració mundial, la Germandat de Donants de Sang de Menorca instal·larà avui, de les 10 a les 13 hores, una taula informativa al carrer de Ses Moreres de Maó per oferir informació i captar nous col·laboradors.

Així mateix, com cada dijous, els donants de sang podran fer donacions entre les 17 i les 21 hores al local de la Fundació Banc de Sang i Teixits, al carrer Pintor Calbó, nombre 71, de Maó, on també té la seu la Germandat de Donants de Sang de Menorca. El president anima a tots a donar sang per una bona causa com és salvar vides.