Portada. El disseny gràfic i els dibuixos són de l’artista Tòfol Pons - delên

TW
0

Resten pocs dies per a poder escoltar íntegrament el darrer disc de Delên. El grup menorquí s'ha servit de les xarxes socials per a llançar -el passat divendres- el que serà el primer single del seu segon treball musical.

"Quan xerres amb ets ulls" és el títol del tema escollit com a targeta de presentació d'un projecte que ha comptat amb una producció de luxe a càrrec de Jaume Pla "Mazoni". L'àlbum, titulat "Bonanova", surt a la venda el proper dia 15 de la mà de Música Global.
Amb Quim Torres (veu i guitarra acústica) i Len Mesquida (veu, metal·lòfon, harmònica i percussió) al capdavant, Delên ha cuinat i mimat a casa tots els detalls d'aquest àlbum. Un contenidor sonor per a dotze cançons com "Neu a Menorca", "Avui", "Dunes artificials" o "Amor i lleganyes", entre d'altres.

El suplement d'aquest rotatiu, "Culturàlia", avançà el febrer els detalls relacionats amb l'enregistrament d'un àlbum on no hi haurà tanta presència de cordes com a l'anterior, "Sa Roba Estesa" (Música Global, 2009). Juntament amb l'equip de músics Aitor Arriaran (guitarra elèctrica), Joan Torres (baix), Dani Benejam (bateria i percussió), Pau Marquès (violoncel) i Teresa Riudavets (violí) al tema "Ets ametlers", Quim i Len juguen més amb el ritme de les guitarres elèctriques.

El disseny gràfic i els dibuixos del cd són de l'artista Tòfol Pons "Quitolomalo". A més de confiar en el gust musical de Mazoni -que també s'hi ha sumat amb les veus, la pandereta, el metal·lòfon i els teclats-, Delên ha comptat amb la col·laboració de Lluís Gener (contrabaix) al tema "400 milles, 17 nusos, 24 hores" i de Joan Cànoves (trompeta) a "Moix de finestra".

"Bonanova" s'enregistrà a Ciutadella entre el 9 i el 22 de febrer d'enguany, excepte el violoncel gravat als estudis Paracetamol a La Bisbal d'Empordà.