TW
0

Què el va motivar a ser president de l'Associació de Veïns de Malbúger?

Els motius són purament socials. M'agrada poder fer coses que millorin les relacions entre les persones i també intentar arreglar problemes que tenen solució però pels que molt poca gent està disposada a perdre temps i a vegades doblers.

Quins reptes es van marcar en l'Associació?

El primer va ser tenir una bona relació amb les Institucions (Ajuntament, Consell, etcètera) perquè crec que són la clau per aconseguir coses. El segon, intentar unir un poc més el barri, ja que és un barri en el que la gent està molt dins casa seva i es relaciona poc.

Què han aconseguit i què els queda per fer?

El tema de la relació amb les administracions està aclarit. Sempre estan disposats a parlar i com és normal no tot es pot aconseguir, però les portes les tenim obertes. Sobre el tema d'unir més el barri crec que si tot va bé, en un any farem molts de avanços. L'Ajuntament ens fa un local social i quan estigui fet la idea és copiar una sèrie de debats que han fet as Castell. Probablement vindrà el Pare Noel per Nadal, programarem cursos i altres activitats. A part, tenim consolidat el sopar de cada any i la festa de setembre.

A llarg termini, quines són les necessitats que s'han de cobrir al barri?

El tema dels arbres i la vegetació du molts de mals de cap. Després de l'estiu mirarem si trobam solució. El trànsit també ens preocupa i l'Hospital està molt a prop i més coses per les que sempre hem treballat. Per cert, és d'agrair tota la feina feta per les anteriors Juntes.

Els veïns són molt exigents? Què els agradaria?

Tenim de tot. Hi ha gent que els agradaria que tot estés impecable sempre i això és impossible. La Junta és una espècie de pont entre les administracions i els veïns i ens agradaria organitzar més coses i no haver d'estar tan pendents de tantes queixes perquè a vegades sembla que som l'oficina de consum. Les crítiques haurien de ser constructives i no destructives.

Vostè forma part també de la Federació de Veïns de Menorca, quin és el seu funcionament?

I també de l'Apima de Passerells. A l'escoleta intentem ajudar al màxim les educadores i la relació amb l'Administració. A la Federació tenim temes com la millora de l'aigua a Menorca, energies renovables, telecomunicacions, transport... Feim el que podem i un poc més.