TW
0

El programa Diversons arriba un nou estiu de la mà de l'Obra So­cial la Caixa amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella per ambientar les nits d'estiu i oferir música ètnica per a afavorir la integració de les cultures.

La primera actuació tindrà lloc demà, dia 14, a les 21.30 hores a la plaça de la Catedral, amb l'espectacle del grup barceloní Rumba Vella. A la mateixa plaça i a la mateixa hora, el proper dia 28, actuarà la veu sensual i potent de Sandra Redher amb un repertori del tango més autèntic. L'altra actuació serà el dia 21, a la plaça des Pins, a càrrec dels cinc músics del grup Baiäo Brasil, amb els sons més ètnics i rítmics.

El director executiu territorial de la Caixa a Balears, Joan Ramon Fuertes, explica que la d'enguany és la sisena convocatòria del projecte Diversons, una iniciativa que persegueix fomentar l'intercanvi entre les diferents cultures i tradicions que conviuen a la nostra comunitat.

Diversons porta a escenaris populars grups que interpreten música d'arrel o d'inspiració tradicional de les seves cultures d'origen.

Els representants de la Caixa comenten que, tot i la conjuntura econòmica, l'Obra Social mantindrà l'any que ve la mateixa inversió que enguany destinada a ajuts culturals, socials i mediambientals. L'entitat destina 150.000 euros l'any per les activitats adreçades al públic menorquí, entre les quals hi ha el programa Diversons, l'organització i muntatge d'exposicions i ajudes puntuals al Banc d'Aliments, entre d'altres.