gran afluència. Els ciutadans van passar per la plaça des Born, on van poder conèixer de primera mà l’activitat que desenvolupen més d’un centenar d’entitats - Myriam Traid

TW
0

La plaça des Born de Ciutadella es va convertir ahir, en un mostrador en el que es va poder comprovar la gran quantitat d'entitats culturals, esportives i socials que hi ha al municipi, i la gran quantitat de gent que contribueix amb el seu esforç, perquè aquestes puguin desenvolupar la seva tasca.

Durant tot el dia, a la cèntrica plaça s'hi va oferir una multitud d'alternatives, organitzades entorn a les 115 entitats i associacions participants, pensades per a persones de totes les edats.

Entre les 11 i les 19 hores es van fer tallers de tot tipus, des de hip hop, teatre, danses diverses, balls de saló, contes, manualitats, música, pintura, circ, reconstrucció de ceràmica, collars, mandales, ranjolís i abecedari indi, glosat, malabars, fang i motius de Sant Joan.

Durant la mateixa franja horària hi va haver també diferents activitats esportives, com poden ser escacs, volei, un circuit d'habilitats en velo, passeig a cavall, psicomotricitat, tir amb arc o una exposició de cotxes i motos antics, a càrrec d'entitats com per exemple, el Club Hípic, el Cercle Artístic o el Club Esportiu Es Port.
Després, a partir de les 19 hores es van succeir tot un seguit d'actuacions, entre les que n'hi havia de dansa oriental, àrab i moderna i de balls folklòrics i de saló.

També hi va haver lloc per intervencions relacionades amb el món del circ, de la música, del teatre, del glosat i dels monòlegs.

Altres activitats

En definitiva, una mostra amb 115 entitats i associacions que acostaren els seus fins als ciutadans. Com a exemple, l'Associació Espanyola Contra el Càncer, donants d'òrgans i de sang, Amnistia Internacional, el Fons Menorquí de Cooperació, la Fundació Vicenç Ferrer, el GOB, el Casino 17 de Gener, Jazz Obert o Joventuts Musicals.