La primera pomada. El batlle des Castell, Lluís Camps Pons, amb la resta de l’agrupació política moments després de la presentació del programa de festes

TW
11

Les festes de Sant Jaume s'apropen. En poc menys de tres setmanes els carrers des Castell tornaran a fer bulla omplint-se de garlandes i de gent amb ganes de fer festa.


Programació festiva

Després d'una reunió amb l'oposició per a exposar el projecte, ahir, el batlle des Castell, Lluís Camps Pons, i el regidor de festes, Jaume Fedelich, acompanyats de la comitiva política, van presentar el programa de les Festes de Sant Jaume 2015. Un programa que estrena Junta de Caixers i que incorpora alguns canvis respecte als anys anteriors.

La Banda de Música des Migjorn Gran tornarà a fer gaudir al públic amb un concert al camp de futbol municipal dimarts, dia 21 de juliol. Però no sols allà la gent podrà ballar els seus ritmes, sinó que l'Ajuntament des Castell recupera la música de la banda per amenitzar el jaleo de divendres.

Com afirma Lluís Camps Pons, «cada any intentem superar-nos per a que les diferents edats de la ciutadania s'hi vegin representades». Tal vegada per això aquest any recuperen els jocs populars i tradicionals, una mica oblidats els darrers anys, com són les carreres de sacs, jocs amb xocolata o afaitar globus.

El programa cultural, segueix sent molt ampli: balls, teatre i música no faltaran a les festes. I tampoc l'esport, ja que els diferents equips del poble han organitzat una sèrie d'activitats, obertes a tothom que hi vulgui participar, que apunten a ser tot un èxit.

Des de sopars de veïns a berenetes per als jubilats, passant per un concurs de paelles a benefici de s'Associació Espanyola contra el Càncer al Carrer Gran o una festa de l'escuma. Una mica de tot es veu reflectit en un programa que, a partir del proper dilluns, estarà disponible per a tots aquells que vulguin començar a preparar-se per a unes festes que prometen ser molt completes.