TW
10

El centre de Maó acull des d'ahir una nova edició de la Fira de Nadal, un esdeveniment que aplega prop d'una quarantena d'expositors, entre comerciants i entitats.

Els participants que estan ubicats davant l'Ajuntament disposen enguany de casetes de llenya, més càlides i més còmodes. Mentre, per a la resta de paradetes s'han utilitzat els tendalls habituals.

Varietat de propostes
A la Plaça Colón hi ha, sobretot, productes d'alimentació i pastisseria. S'hi poden trobar pastes típiques menorquines, i també altres com ara neules o torrons.

El carrer de Ses Moreres està més enfocat a l'artesania. Hi ha productes de bijuteria, vidre, peces com ara gorres de punt, elements de decoració com espelmes o elaborats amb plomes, a més d'objectes de regal.

A la Plaça Constitució hi ha també productes per a regals, a més de flors, figures per betlems i peces decoratives.

La fira romandrà oberta tot el cap de setmana i fins dilluns, aprofitant que és festiu. Els expositors estaran oberts, cada dia, en horari de 10 a 21 hores, excepte la darrera jornada, en què es farà només horari de matí. Estarà obert fins a les 14 hores, quan es donarà per finalitzada aquesta nova edició de la fira nadalenca.