Durant el Jaleo es van produir dos trasllats per lipotímies, mentre que durant l’entrega de canyes va ser atesa una jove amb una ferida a la cara | Gemma Andreu

TW
6

A l'espera del balanç general per part dels efectius de Creu Roja, Protecció Civil i Policia Local, les festes de Gràcia s'han desenvolupat sense incidències destacables ni incidents greus. Tot i la concentració de milers de persones a Maó durant el diumenge i el dilluns i la presència d'un significatiu nombre de cavalls a cada jornada (140 a la primera i 143 a la segona), la festivitat s'ha celebrat dins la normalitat de les festes. Segons informa la Policia Local, les assistències més comunes que ha atès la Creu Roja han estat petits cops i ferides, lipotímies, cops de calor i etíl·lics, entre d'altres incidències.


Resposta els efectius

Noticias relacionadas

Els incidents més visibles i destacables es van produir en la jornada d'ahir durant el Jaleo, quan van ser evacuades dues persones degut a la intensa calor. Els efectius van actuar amb efectivitat i rapidesa, obrint pas pel trasllat dels afectats. Durant l'acte d'entrega de les canyes verdes, els voluntaris van ajudar a una jove que patia una ferida oberta a la cara degut a un cop d'un cavall. La jove va poder ser evacuada pel seu propi peu, amb l'ajuda dels voluntaris i va ser atesa pel servei mèdic.

També durant la bulla de les canyes verdes, una adolescent va patir un cop de calor a la tarima municipal. Durant més de cinc minuts, la música de la banda quedà aturada per facilitar l'atenció de la jove. Els efectius de Creu Roja, Protecció Civil i Policia Local han fet aquestes festes una important labor de resposta.