Junta de caixers. Van ser els primers en fullejar la revista. | Josep Bagur Gomila

TW
2

Ja és a la venda la nova revista que «Es Diari» dedica cada any a les festes de la Mare de Déu de Gràcia. Una publicació que va ser presentada ahir capvespre, al pati del Claustre del Carme de Maó, que els lectors ja poden aconseguir al seu punt de venda habitual, per un preu de 3,50 euros, i que els subscriptors de Maó, es Castell i Sant Lluís rebran de manera gratuïta.

Més d'un centenar de persones assistiren a l'acte, entre col·laboradors, la junta de caixers, cavallers, membres de la corporació municipal i un llarg etcètera, acompanyant els responsables d'Editorial Menorca.

Bep Marquès, Ignasi Comellas i Toni Bosch van encetar la trobada amb dues cançons ben conegudes, «Na Nena» i «Sa balada d'en Lucas», donant pas a la intervenció del periodista responsable de la revista, Toni Seguí, qui va fer especial incidència en la labor dels col·laboradors, sense la qual no hauria estat possible la publicació, i agraí la seva implicació. Així mateix, Seguí va parlar de la dificultat d'aportar nous continguts, però assegurà que sempre hi ha qüestions que es poden desenvolupar per oferir nous punts de vista.

Noticias relacionadas

La següent intervenció va ser la de la batlessa de Maó, Àgueda Reynés, qui va «felicitar el diari MENORCA per donar continuïtat a una revista que ja està consolidada», i va referir-se al protagonisme que s'ofereix al cavall en l'edició d'aquest any, reconeixent la feina i el sentiment dels que mantenen els animals durant tot l'any.

L'acte es va tancar amb la intervenció de l'editor d'«Es Diari», Josep Pons Fraga, qui va narrar una història sobre l'arribada dels gegants a Maó, atenent al protagonisme que tenen enguany les figures, per celebrar-se els seus 80 anys.

Així, Pons Fraga va presentar aquesta revista, «una iniciativa editorial completa», que inclou nombrosos articles, entrevistes i reportatges, complementats per «potents imatges». Tot, per aconseguir «un mosaic de contrasts, un bell retaule de les Festes de Maó», que «Es Diari» posa a disposició dels seus lectors.