TW
2

La sarsuela serà la protagonista del concert de Nadal que la Banda de Maó oferirà el diumenge dia 17, al Teatre Principal de Maó. Una actuació que pretèn constatar, una vegada més, que la sarsuela és quelcom més que un gènere petit.

La banda de l'Associació Musical de Maó prepara un concert diferent al d'anys anteriors, ja que, com explicava aquest divendres el seu director, Miquel Llario, «aquesta vegada no tindrem cap solista ni l'acompanyament de cap cor». Així, serà una actuació «amb música només per a banda» i dedicat a la sarsuela, amb peces reconegudes com «Agua, azucarillos y aguardiente», «El tambor de granaderos», «La boda de Luis Alonso», o«La dolorosa», entre d'altres.

A més, el repertori inclourà altres peces, com per exemple la fantasia «Noche en los jardines de Granada», o el pasdoble «España cañí».

Noticias relacionadas

Llario, que comptarà per aquest concert amb uns setanta músics, creu que aquest repertori serà del gust del públic menorquí, atès que «a Menorca hi ha una gran afició per la sarsuela». A més, considera que aquest «és considerat per a molts un gènere petit, i de petit no en té res».

Deu anys

La Banda de Maó passa pel seu moment àlgid. De fet, a principis de 2018, la formació complirà el seu desè aniversari, una efemèride que celebrarà, també al Teatre Principal, amb un concert especial. Tot i que encara no volen desvetllar com serà, sí que avancen que comptaran amb «solistes professionals».