Protagonistes i guanyadors dels premis a la darrera edició.

TW
0

Els gèneres periodístics donen una oportunitat a molta gent per presentar temes i personatges d'una forma que sovint només la fan servir els periodistes. «Es Diari» torna a convocar els seus premis, que es lliuraran en el tradicional sopar de la vigília de Sant Antoni. Fins al 8 de gener hi ha temps per a presentar els originals. Com després de cada edició, els treballs guanyadors es publicaran a les pàgines del diari.

El premi Mateu Seguí Puntas es destina als articles d'opinió i es reserva als joves menors de 25 anys, amb ganes de fer sentir la seva veu sobre qualsevol aspecte que els interessi. Un altre premi és l'Andrés Casasnovas, dedicat als gèneres d'entrevista i reportatge, que s'han de centrar en personatges o temàtiques menorquines, d'interès local. Els originals poden tenir una extensió màxima de 4 folis i s'han de lliurar a les oficines des Diari a Maó o Ciutadella o bé per correu electrònic (premios@menorca.info).

El tercer premi és el Domingo Marquès de fotografia periodística, en format digital. Els afeccionats a la fotografia tenen una oportunitat de presentar els seus treballs, que es valoren atenent especialment els criteris periodístics de les imatges.

Cada premi compta amb una dotació econòmica de 500 euros, que es lliuraran com cada any en el sopar de Sant Antoni, que es celebra el 16 de gener.

Per altra banda, cada premi compta amb el seu propi jurat, que formen membres de la redacció de MENORCA l «Es Diari» i col·laboradors del mitjà.

Els noms dels tres premis corresponen a tres periodistes que han marcat la història del diari.

Els candidats a Protagonistes de la vida menorquina 2016

El concurs de Protagonistes de la Vida Menorquina valora el paper destacat que durant l'any que està a punt d'acabar han tingut persones i entitats de Menorca, en la seva tasca professional o social. Es podran proposar candidats amb una butlleta a l'edició impressa o a través de «menorca.info», en activitats socials, econòmiques, culturals i esportives.