L’escultura en bronze representa tres cavalls i té 3,10 metres d’alçada.

TW
6

«Tre Cavalli», una escultura de l'escultor Nag Arnoldi, embellirà una rotonda, probablement la que regula l'encreuament de la carretera de Maó a Sant Climent amb el camí de na Ferranda i l'accés al Polígon Industrial de Maó. Es tracta d'una creació en bronze inspirada en la figura del cavall, de 3,10 metres d'alçada, instal·lada sobre una plataforma de 1,80 metres. L'obra ha estat donada per l'autor a l'Ajuntament.

El contracte de donació i acceptació es va signar el dilluns per part de tinent de l'Alcaldia accidental, Salvador Botella, i l'artista. D'acord amb les condicions fixades, l'Ajuntament assumeix les despeses de transport i conservació i es converteix en titular exclusiu de l'obra i dels drets d'explotació de la mateixa. Abans de la instal·lació en el seu emplaçament definitiu serà exhibida a la plaça de la Constitució.
enamorat de menorca

Nag Arnoldi (Locarno, 1928), és un conegut autor de projecció internacional que ha assolit gran prestigi amb la seva obra, passa llargues temporades a Menorca, on té segona residència. Acompanyat per la seva esposa, va realitzar personalment la proposta a l'alcaldessa de Maó, Águeda Reynés, durant la trobada que van mantenir al despatx d'Alcaldia. A més d'agrair i acceptar l'oferiment, l'alcaldessa ha agraït la mediació de Francisco Tutzó Bennàssar i de Pedro Monjo Cerdà en la gestió d'aquest projecte.