TW
0

Des de l'assignatura de Religió de 3r i 4t ESO del nostre centre, se va plantejar poder treballar el temps d'Advent amb els alumnes en coordinació amb l'assignatura de Plàstica. Partint de les intuïcions dels alumnes sobre el sentit profund d'aquests dies especials del calendari, s'han elaborat unes targetes que porten un missatge curt i directe, que ens servirà de reflexió per a cada matí i sobretot de preparació per a rebre a Jesús.

Aprofitant la imatge del lema d'enguany de tots els centres La Salle del sector València-Balears, s'ha pintat un gran arbre que simbolitza la creativitat i el potencial que tots i cada un de nosaltres, portam a dins. Element ferm i segur que ens aferra a la terra i a la vida, l'arbre ens connecta amb l'essència del nostre ésser, aquell que es fa fort i creix envoltat dels valors més autèntics que anam trobant: saber escoltar, demanar perdó, ajudar els altres, estimar, compartir...

El repte és complex i moltes vegades inabastable dins una societat massificada d'elements contaminants: tenim massa coses materials que ens enlluernen i sovint amaguen el que realment alimenta el nostre interior.

Amb aquesta feina, les 4 classes de 3r i 4t ESO i l'entrada del col·legi han quedat a nivell visual extern, molt ben decorades, però la seva importància recau en el que suposen d'enriquiment interior personal.