TW
0

La recepta és bona i es degusta de múltiples maneres, el maridatge del vi amb la cultura està donant molts bons resultats, espectaculars bodegues firmades per grans arquitectes, la taca del vi que es torna més expressiva en el llenç i el breu espai de l'etiqueta es converteix en un suport més on els artistes s'hi aboquen creant originals obres artístiques.

L'obra original de l'etiqueta, juntament amb el bòtil, és una excusa per celebrar una nova edició de "Mossets d'Art" que es celebrarà divendres i dissabte, a partir de les 20.30 hores, a Xibau Punt d'Art de Ferreries. "El món simbòlic del vi Ferrer de Muntpalau" és el títol amb el que Bodegues Menorquines es presenta amb vins vermells de criança i reserva, i vins de barrica de roure a més d'una degustació en la que la cuina local s'interpreta i es fusiona amb la més avantguardista.

El restaurant n'Aguedet i la bodega Ferrer de Muntpalau fusionen el concepte vinícola amb l'art en una mostra de les series de bòtils amb etiquetes firmades per Xavier Vilato, el surrealista portuguès Cruzeiro Seixas, l'extremeny García Donaire i els menorquins Marcel Villier, Blas García o Carme Vivó, a més d'altres sèries basades en la numismàtica balear, la història local i el propi nom del vi. Miguel Mariano i Crispín preparen a més una degustació d'arròs de la terra, cebes farcides, greixera de sardina amb vinagre i mel, mil fulls d'albergínia amb gambes, púding de patata i púding de brossat i pinyons... que farà les delícies de tots els assistents. A més el públic també gaudirà d'un recital poètic a càrrec de Marc Florit, Eva Truyol i Teresa Sansaloni.