Guanyadors. "Como el buen vino", "Los Ángeles..." i "4 de gruixats" - Jovent d’Alaior

TW
0

La tradició no està barallada amb l'estiu. I a Menorca, el bàsquet és tradició també a l'estiu. Tant en la dimensió formativa que ofereixen els campus de tecnificació, com en les trobades de caire competitiu en el format 3x3. Formació i competició condimentades amb la màxima diversió.

Alaior n'és un valuós exemple. En la dinovena edició del 3x3 que organitza el Jovent, juntament amb el consistori de la localitat i emmarcat en les activitats de Sant Llorenç. 257 jugadors, 47 equips i 211 partits comprimits en quatre dies.

El rècord de participació també ho ha estat en bona actitud, talent, igualtat i amb festa... la del bàsquet. "Como el buen vino" de Tisi Reynés, Antón Soler, Gerard Fanals superà en la final masculina (27-31) la proposta tan diferent com igualment atractiva de "Gonyas Party" de Xavi Hernández, Samu Ariza, Emi García.

En fèmines, "Los Ángeles de Camí" superava per la mínima "Badunx" (20-21) i a la categoria mixta, l'equip triomfador era "4 de gruixat", a costa de "Zas Bye" (27-26).