Paula Comella. La millora tennista menorquina guanya l’or - CIM

TW
0

Els esportistes menorquins han mantingut els bons resultats a les Fases Balears de l'esport per a l'edat escolar de tennis cadet, bàsquet infantil, tir amb arc i escacs que s'han disputat aquest passat cap de setmana a Mallorca, organitzades per la Direcció General d'Esports del Govern de les Illes Balears amb la direcció tècnica de les respectives federacions.

L'expedició menorquina va comptar amb un total de 50 esportistes. Tant en comportament i en nivell, el menorquins han deixat el llistó ben alt, de fet en tots les modalitats, es van aconseguir molt bons resultats.

En bàsquet, les dues categories, tant la masculina com la femenina van aconseguir el tercer lloc per part dels equips del CD Alcázar, campions de Menorca.

En tennis, la ciutadellenca del CT Ciutadella, ara el Centre de Tecnificació, Paula Comella, va complir el pronòstic i va ser la campiona Balear, com ja ho era de la categoria junior. Sergi Rovellada va ser subcampió de Consolació. Paula va guanyar a la final a la rusa Ksenia Kuznetsova per 6/3 6/4.

Cristina Moll, del CT Ciutadella va arribar a la semifinal que va perdre davant Kuznetsova per 6/3 6/1.

En Tir amb Arc, Rafel Pons va aconseguir la plata en cadet masculí, mentre Jordi Pons va aconseguir el bronze. Flaminia Falasca s'alçà amb la medalla d'or de la mateixa categoria femenina i Guayarmina Diez es va proclamar campiona de la categoria infantil.

En la modalitat d'escacs, l'expedició menorquina s'està obrint pas dintre de les primeres posicions de Balears. Així ho mostren els resultats d'aquest cap de setmana en les categories escolars. Joan Ponsetí es va proclamar campió de la categoria sub-10 i Lidia Comellas aconseguia el mateix en fèmines. Mentre que Maria Triay va aconseguir la medalla de plata de la mateixa categoria i en Doro Gomila el bronze, també de sub-10. Finalment, en Cristian González va aconseguir la medalla de bronze en la categoria sub-16.