TW

L'autobús diu: Els nens tenen penis i les nenes tenen vulva. Ens avisen perquè no ens enganyin. Els que pensen així no ens enganyen gens. Tenim clar que són els mateixos que pensen que les dones tenen habilitat per planxar i els homes tenen dret a fer-les planxar. Que els rics tenen tots els respectes i els pobres tenen la culpa de ser-ho. Que els treballadors tenen el deure d'estar agraïts i els aturats tenen vessa. Que els gais tenen una malaltia i els heterosexuals tenen el remei. Que uns nacionalistes tenen legitimitat i la resta de nacionalistes tenen banyes i cua. Que els refugiats tenen bombes i els territoris europeus tenen propietaris preferencials i exclusius.

Noticias relacionadas

El més còmode és classificar les persones i assignar a cada grup una etiqueta, unes característiques generals. Així no cal fer l'esforç de conèixer-les una per una, ni empatitzar, no cal demanar per què pateixen, com poden ser més felices. És una postura que deshumanitza.

En part, ho feim tots. Els nostres tenen raó i els seus tenen arguments equivocats. Els altres tenen més i noltros sempre tenim manco. Els peninsulars tenen AVE i els insulars tenen la sospita de ser defraudadors aeris. Els que es manifesten ara tenen interès polític i els que es manifestaven abans tenen sentit cívic. Els banquers tenen sous indecents i els seus clients tenen l'obligació de rescatar-los. Els marxosos tenen mala educació i els veïns els tenen plens. Els àrbitres ens tenen mania i els futboleros tenen poca objectivitat. Els que miren 'Sálvame' tenen mal gust i els que diuen que no miren la tele tenen ganes de dir-ho. La meva dona i la de vostè tenen la VISA estressada i les dones dels estafadors no tenen ni idea de diners. Els intolerants tenen un autobús i els nens i nenes tenen penis, vulva i un futur al davant que haurien de poder viure com els doni la gana.