TW

En referència al tancament de les terrasses als patis interiors del nucli antic, l'Associació de Veïns Ciutadella Vella vol manifestar:

Que la norma que prohibeix aquestes terrasses està vigent a Ciutadella des de 1999 i molts locals l'han estat incomplint davant la indiferència dels diversos equips de govern que hi hagut al llarg d'aquests quinze anys. Açò és un fet evident.

Que la nostra associació, complint amb la seva obligació de defensar als seus associats i després de moltes queixes de paraula amb les quals no arribava cap solució, va decidir entrar la reclamació per escrit el passat mes de juny. Si ho vam fer va ser perquè aquest incompliment afectava directament al descans dels veïns del barri.
Que les sancions conseqüents d'aquesta reclamació les va posar l'Ajuntament, no noltros. És obvi.

En resum: uns bars des nucli antic incomplien una norma, l'Ajuntament, que ho ha sabut sempre, els sanciona i els dolents som noltros.

La nostra associació des de sempre ha tingut l'objectiu de vetllar per la qualitat de vida del nucli antic i per açò vam presentar la nostra queixa. Ens sentim frustrats perquè hem de llegir i sentir a qui ens acusa de voler deixar la gent sense feina o de qui considera que voler dormir no és més que un caprici. Frustrats també perquè la nostra reclamació només haurà servit per accelerar la legalització d'unes activitats que, legals o no, seran igualment molestes pels veïns.

El que volem és que el nucli antic estigui cada vegada més habitat ja que a la llarga tots en sortirem beneficiats.
També ens feria il·lusió que alguna vegada l'Ajuntament fos tant ràpid per resoldre les nostres queixes com ho està essent amb la dels negocis afectats pel tancament de les terrasses.