TW
0

Aclariments sobre
el Salón
La setmana passada vaig fer unes declaracions a la premsa sobre l'aprovació dels pressupostos de l'Ajuntament des Castell. A elles, deia que no s'han portat a terme en cap moment previsions de projectes a llarg termini, i vaig posar un exemple, l'adquisició del Teatre Salón.

És aquí quan, reflexionant sobre l'interès que la gent m'ha manifestat per aquesta proposta, m'he decidit a escriure aquesta carta ja que els veïns i veïnes em demanen perquè insistim tant en adquirir aquest local.

Nosaltres hem defensat la compra d'aquest immoble perquè creiem, sincerament, que seria una seu molt important per la cultura des Castell. El darrer teatre històric ha de ser recuperat per poder suplir, així, el dèficit d'infraestructures públiques actuals.

Aquí voldríem fer, les dependències del departament de la regidoria de cultura, espai per a exposicions, l'escola de música, balls de saló els caps de setmana, actuacions musicals per a la gent més jove, teatre, debats, taules rodones i un llarg etcètera.

No pot ser, de cap manera, que es Castell no tingui més que la sala que disposem al quarter d'Intendència, a on poca cosa pot fer-se ja que primer, per la seva mida i sobre tot perquè, com ja hem dit moltes, moltes vegades, està situat a una propietat privada que no sabem fins quan la podrem gaudir.

Som plenament conscient que la situació actual no permet fer gaires inversions però ens dol veure que 1.200.000 € han anat a parar a l'Esplanada i que, amb un canvi de mentalitat, ho podríem haver invertit en una altra cosa i ara ho estaríem celebrant, per exemple, a la pista del teatre Salón.

Francesc Arnau
candidat a la batllia
Es Castell