TW
0

El Grup Filatèlic i Numismàtic de Ciutadella ha escollit una original obra infantil per il·lustrar el segell editat amb motiu de la celebració enguany dels 15 anys de trajectòria. L'autor és Biel Moll Gonyalons, de quart curs del Col·legi Salesià. La il·lustració ha estat seleccionada entre 170 dibuixos originals presentats pels alumnes de tercer i quart curs de Calós i la Consolació. Rita Marina Pardo i Antoni Triay han obtingut el segon i tercer lloc. Els premis són tres lots de material filatèlic.

De l'original segell se n'han editat 250 exemplars. Segons la presidenta de l'entitat, Cati Jover, el concurs ha sorgit com una iniciativa per a introduir els fillets en el món de la filatèlia. El segell commemoratiu serà presentat el proper dia 16 en un acte que tindrà lloc al Cercle Artístic. És una estampilla especial i completa els cinc segells personalitzats editats per l'entitat, més els altres cinc segells oficials emesos per l'associació de Ciutadella durant els 15 anys de trajectòria.

La celebració de l'aniversari es clourà amb una exposició que tindrà lloc del 20 al 28 de gener a l'Espai Xec Coll sobre col·leccionisme amb mostres de fons ceràmic, de postals antigues, programes de cine, etiquetes de vi i xapes de cava, entre d'altres. Cati Jover explica que l'afició filatèlica i numismàtica és minoritària, però que es manté viva gràcies a una associació que fundà fa 15 anys Sergio Pons i que han continuat com a presidents José Coll, Martí Coll i ella mateixa, d'ençà 2006.

L'entitat està adherida al Cercle Artístic i aglutina l'afició de Ciutadella, i amb les activitats que organitza demostra que està ben activa.