Fabiolera. Comencen els preparatius dalt l’ase - Joan Janer

TW
0

Seguint el que marquen els protocols, tradició fortament arrelada, el dia de Sant Jaume finalitza el termini per apuntar-se com a cavaller per poder participar en les festes de Sant Bartomeu. Ho feren 93 cavallers el quals, hauran de passar pel sedàs de la junta de caixers que tindrà que determinà si tots compleixen amb els protocols per poder participar-hi.

Respecte a la qualcada del present any, la junta ha decidit un petit canvi que sembla bastant encertat: quan el càrrec del caixer batlle recaigui en un regidor, la vara de comandament li serà lliurada al transcurs del lliurament de la bandera al caixer sobreposat, acte que té lloc a les dotze del migdia del dissabte de festes, i no pas quan aquest caixer ja era sobre el cavall a la tarda. Per altra banda, s'ha prohibit portar "piercings" a tots els membres de la qualcada.

Amb el mes d'agost a les portes, l'Ajuntament està acabant d'enllestir el programa de festes, el qual farà públic el proper 9 d'agost en un acte que tindrà lloc a Ca Na Xini (Hort de sant Patrici), com a succeït en aquest darrers anys, on reuneix, a més de la premsa, tots els representants de les entitats que fan possible totes les activitats que inclou el programa.