SANT DIEGO. Les 58 obres concursants d’un total de 53 artistes ja estan exposades a la sala de cultura - M.P.

TW
0

Alaior torna a percebre l'aroma que deixen pinzellades d'inspiració, talent i tècnica. I és que les 58 obres que opten al Premi Ciutat d'Alaior de Pintura 2011 que convoca per segon any consecutiu la regidoria d'Educació, Cultura i Participació Ciutadana ja pengen a la sala de cultura Sant Diego.

L'obra guanyadora del certamen, guardonada amb 3.500 euros, serà elegida de nou per votació popular. D'aquesta manera, les peces es poden visitar fins el proper dimecres dia 27 de 19 a 21 hores i dissabtes i diumenges en horari matutí d'11 a 13.30 hores. Així mateix, el període de votacions no començarà fins el proper divendres.

La convocatòria d'enguany compta amb 53 autors tenint en compte que les bases permetien la presentació de dues obres per concursant.

Segons posa de manifest el regidor d'Educació i Cultura, Josep Portella, la gran majoria de les peces són de Menorca malgrat n'hi hagi alguna procedent de Mallorca. Destaca l'alta participació del concurs tot i que l'any passat s'hi van presentar 63 obres, cinc més que enguany.

La diversitat de tècniques, estils i temàtiques demostren, segons Portella, "l'alt nivell de la convocatòria", i afegeix que "en la primera edició va quedar palès que el públic va tenir criteri de jurat". El premi es lliurarà el dia 29 en el marc de l'acte institucional de la Diada de la Fundació.

Cal recordar que el I Premi Ciutat d'Alaior fou per Xavier Timoner amb l'obra "Deessa Iris".