Avanç. La celebració del replec a les pistes hípiques de Bintaufa va servir de preludi per a les festes - Javier

TW
0

Al voltant d'un centenar d'efectius entre Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Autoritat Portuària, Protecció Civil i Creu Roja vetllaran per la seguretat durant la celebració de les festes de la Mare de Déu de Gràcia a Maó. Així ho va comunicar ahir el director insular de la Administración General del Estado, Javier Tejero, qui va avançar també que l'única crida que s'ha fet des de les forces de seguretat és que "els menors mantinguin el control amb la ingestió d'alcohol".

Segons el que es va acordar durant la Junta de Seguretat celebrada ahir entre representants del Consistori i les forces de seguretat, la Policia Local s'encarregarà de mantenir l'ordre dins el casc urbà, mentre que la Policia Nacional vigilarà les altres zones del municipi i les urbanitzacions. La Guàrdia Civil realitzarà controls d'alcoholèmia i drogues a les tres entrades a Maó per Sant Lluís, es Castell i la carretera general.

Replec

I com a aperitiu de festes patronals d'aquests dies, ahir vespre va tenir lloc un replec a les pistes hípiques de Bintaufa, a càrrec del Grup de Cavallers de Maó de l'Escola Municipal d'Equitació. No hi van faltar música, ni canyes verdes, ni la tradicional pomada.