«Domènech i Domènech» parla d'una família en la qual l'escriptura és una afició arrelada.

TW
0


El costum de cada any de programar teatre en el marc de la festa del Dia del Llibre evoluciona a Alaior, i es converteix ara en la Setmana del Teatre, una iniciativa que impulsa l'Ajuntament, de la mà de Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. És així com a partir de demà, el Centre Cultural de Sant Diego serà escenari per a la representació de quatre obres, en un total de cinc funcions.

La Setmana del Teatre d'Alaior esdevé una nova proposta, partint de les representacions que es vénen organitzant els darrers anys, sent sempre de contingut formatiu i pedagògic, i estant vinculades als Premis Bòtil que organitza Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, una entitat sense ànim de lucre que, des de 2003, treballa per promoure una oferta teatral per al públic infantil i juvenil a l'arxipèlag.

El cartell
Aquest cicle teatral s'enceta amb les històries que proposen dues companyies, la balear Teatre de Vellut i la catalana Festuc Teatre.

Teatre de Vellut obrirà la Setmana del Teatre demà, amb l'obra amb que ha estat finalista dels VII Premis Bòtil que organitza Sa Xerxa de Teatre. Es tracte de «Domènech i Domènech», amb una funció a les 19 hores per al públic general, amb entrades anticipades a 8 euros ( les oficines de Cultura de l'Ajuntament i a Ca na Divina), que seran 10 euros a taquilla. Mentre, l'endemà i en horari matinal, es representarà per als alumnes de Secundària i de l'Escola d'Adults d'Alaior, a un preu bonificat.