TW
0

L'Ajuntament de Ciutadella va crear l'any 2001 el programa "Eduquem amb l'Esport", que partia de la idea que l'esport és un espai de socialització, relació i aprenentatge en valors i de pautes de comportament i que es volia implementar entre els fillets i filletes, per mitjà d'un decàleg i una sèrie d'activitats.

El 18 d'octubre de 2008 es va portar a terme el primer Festival Esportiu de l'Eduquem amb l'Esport. Els infants van poder experimentar diverses modalitats, com escacs, gimnàstica, tennis, arts marcials, bàdminton, tir amb arc, ciclisme, karts, atletisme, bàsquet, futbol, volei i tennis taula, alhora que els pares i mares signaven un manifest on s'expressava que l'esport és una eina per formar i educar a les persones.

Pe aquest novembre es pretén celebrar, idò, el segon Festival Esportiu del programa "Eduquem amb l'Esport", per tal de seguir transmetent i donant a conèixer la seva filosofia a pares, mares, entrenadors i esportistes.

Dins del pavelló municipal les 18 entitats esportives que han decidit optar per aquesta filosofia, estaran repartides segons les 10 línies de treball establertes, per tal de poder donar-les a conèixer i posar-les a la pràctica.

Els infants que assisteixin al festival podran participar ,de forma lliure, en totes les activitats que es duguin a terme, sempre amb la companyia dels tècnics responsables de cada entitat i dels seus pares.