TW
0

QUE més d'un es demani qui va quedar més esglaiat en veure's en mig de la mar, a la passada edició de la travessa Illa de l'Aire-Punta Prima celebrada el darrer divendres d'agost, si l'esforçat nadador que competia en la prova de natació o el cagaire, també anomenat corb marí.

QUE el diputat autonòmic socialista Damià Borràs escrivís ahir al Twitter, en assabentar-se de la suspensió cautelar per part del TSJIB del Decret de Llengües del Govern balear, que "a Bauzá li ha sortit el TIL per la culata".

QUE la localitat de Vila-real també celebri aquests dies les festes patronals en honor de la Mare de Déu de Gràcia.

QUE entost dels cavalls, els protagonistes de les festes d'aquesta població de la província de Castelló, siguin els bous.

QUE el aún secretario general de UGT-Balears, Lorenzo Bravo, siempre duro y contundente con las políticas del PP, hiciese gala anteayer en su despedida de la ejecutiva insular del sindicato de una siempre necesaria autocrítica.

QUE la Agencia Estatal de Seguridad Aérea haya prohibido la tradición de 92 años de tirar flores desde una avioneta a la Virgen de Regla en la localidad gaditana de Chipiona.

QUE prosiga en España la publicación de sentencias judiciales que anulan las cláusulas suelo en contratos hipotecarios de diversas entidades bancarias.