TW
0

Si el temps ens ho permet, dimecres, 11 de setembre, el Centre d'Estudis Locals d'Alaior oferirà l'última visita guiada pel nucli urbà d'Alaior. La visita és gratuïta i té una durada aproximada d'una hora i mitja.

Per ser l'últim dia, tindrem el gust de comptar amb John Armstrong perquè ens acompanyi en una part de la visita, i ens endinsi a dins l'època de la dominació britànica i com veu ell el poble d'Alaior d'aquell temps.

Els recordam que el punt de trobada és al Convent de Sant Diego a les 18.30 hores. És organitzada pel Centre d'Estudis Locals d'Alaior.

Només recordar-los que va ser a l'any 2007, el Centre d'Estudis Locals d'Alaior ja va posar en marxa un servei de visites guiades pels indrets més significatius del nucli històric d'Alaior, amb la col·laboració de la gerència de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament. Llavors, les visites es realitzaven dos dies a la setmana i es disposava d'un mp4 com a complement de la visita guiada.

Per qui s'animi, la visita ens portarà a conèixer l'església de Santa Eulàlia, on es dóna una visió territorial, històrica i actual d'Alaior. Després, es passeja pel nucli històric, explicant els llocs d'interès i la vida d'alguns dels personatges més destacats del poble: sa Plaça, Munt de l'Àngel, Plaça Nova i l'Ajuntament. La visita s'acaba al Convent de Sant Diego.
Aquest iniciativa és una aposta del Centre d'Estudis Locals d'Alaior per un turisme de més qualitat i oferir un producte turístic més enllà del sol i platja, basat en els recursos culturals del poble.

L'interior de Menorca té molt a oferir i els nuclis històrics urbans molt a mostrar, en aquest cas la identitat i la cultura del poble d'Alaior. Esperam que ho gaudeixin tant com nosaltres gaudim mostrant el nostre poble.