TW
0

A lgú sap si han sortit rebrots tendres? Jo no, però n'hi deuen haver uns quants perquè és sabut que en les crisis sempre hi ha qualcú que en treu profit.

En qualsevol cas, al nou ministre de la Ciència Funesta, és a dir Luis de Guindos, no li agrada que es parli d'això, dels brots verds, perquè diu que pot donar mala sort. Serà per portar-li la contraria a la seva antecessora que veia fulles verdes fins i tot a les ponsèties nadalenques.

El que sí hem pogut veure passejant pel camp són les primeres fulles verdes brotant a les figueres menorquines. La natura no ens falla tant com la economia i aquest estiu tindrem el seus saborosos i dolços fruïts i més tart podrem fer uns figats per a llepar-se els dits.Amb les figues de Menorca, poca broma. Fins i tot el rei Lluís XV de França coneixia la seva fama i per això li va preguntar al duc de Richelieu, mariscal de França, cap de l'expedició que conquerí Menorca i nebot del famós i maquiavèl·lic cardenal: "Com heu trobat les figues de Menorca. Diuen que són molt bones."

Quanta raó tenia el monarca gal. A manca de guinders que donin fruits, bones seran aquestes...